Sensei Ketsman Sandy

Hij begon met jiu-jitsu in 1987 bij Fuji-Yama Geraardsbergen onder leiding van Sensei Johnny De Ryck (op dat moment 4de dan).
In 1993 trainde hij met sensei Johnny De Ryck voor diens 5de dan maar moest hij noodgedwongen stoppen door een zware rugblessure.
Na een verplichte onderbreking van verschillende jaren omwille van dit rugletsel, nam hij de draad weer op in 2003. Gedreven als hij was, werd hij in 2005 federaal kampioen Random Attack en behaalde hij in 2006 de zwarte gordel, 1ste dan, voor een jury met o.a. Professor Guillaume Tastenoy (10de dan), Shihan Johnny De Rijck (8ste dan) en Shihan Charles Damhaut (8ste dan en bekend tot ver buiten België). Hij werd ook hulptrainer in de club. Naast de kennis van jiu-jitsu (sinds 2009 heeft hij een 2de dan) die hij vergaarde onder zijn eigen sensei, ging hij ook regelmatig naar stages waar hij les kreeg van verschillende binnen- en buitenlandse (groot)meesters. Op 30 juni 2013 legde hij zijn examen succesvol af voor 3de dan.
Hij nam deel aan meerdere buitenlandse stages o.a. in Frankrijk, Nederland, Engeland en Duitsland. Dit doet hij trouwens nog steeds om zich verder te bekwamen.

© Fuji Yama Geraardsbergen. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates